Midas, partner van uw succes
DE VOORDELEN VAN HET FRANCHISECONCEPT

e-MIDAS

Alle franchises van Midas werken met een complete IT-tool; e-Midas.

Dankzij een eenvoudige gebruikersinterface en regelmatige opleidingssessies is deze software de perfecte bondgenoot van de franchisenemer en zijn team voor het optimale beheer van hun dagelijkse werkzaamheden.

Met e-Midas kunt u uw voorraad en herbevoorrading beheren en het klantentraject opvolgen, vanaf het moment dat de afspraak gemaakt wordt, tot aan de facturatie. Uw garage zal vlotter functioneren dankzij, onder andere, de verschillende analysetools, het BTW-register en de verzending van de kilometerstanden naar Car-Pass.

Midas biedt ook specifieke IT-steun voor e-Midas, en de databanken en de tool zelf worden constant geüpdatet.

.
PRODUCTBEVOORRADING
.

Als dochteronderneming van Mobivia kan Midas genieten van een sterke onderhandelingspositie, tonnen expertise en een efficiënte toeleverancier.

Het door ons zorgvuldig geselecteerde Midas Origin’all gamma bestaat uit een compleet assortiment producten (batterijen, oliën, remmen, ruitenwisserbladen, lampen) waarmee wij 80% van het wagenpark kunnen bedienen. De overgrote meerderheid van alle voertuigen is bij ons dus welkom.

WIJ INVESTEREN 1 MILJOEN EURO IN NATIONALE COMMUNICATIE

Onze communicatiedoelstelling is tweeledig: onze bekendheid vergroten om nieuwe klanten aan te trekken, en werken aan het behoud van onze bestaande klanten. Ons actieplan is gebaseerd op 3 assen :

  • Een communicatieplan dat de promotieactiviteiten van het jaar bepaalt
  • Een mediaplan met reclame in de stad, radio- en televisiecampagnes, en berichten op sociale netwerken.
  • Een CRM-programma (Customer Relationship Management) voor het versturen van gepersonaliseerde e-mails naar onze klanten

EEN PERFORMANTE WEBSITE

De website van Midas (www.midas.be) telt maandelijks gemiddeld 35.000 bezoekers.

Op de website kunnen zij hun online offerte berekenen en een afspraak maken bij de Midas-garage van hun keuze.

Dankzij dit platform worden veel potentiële klanten ook daadwerkelijk klant! De website is een krachtig instrument om nieuwe klanten aan te trekken naar onze garages.

EEN FRANCHISENETWERK

Franchisenemer van Midas worden, betekent dat u deel uitmaakt van een groep verenigde franchisenemers. Onze franchisenemers kunnen elkaar ontmoeten op regelmatige bijeenkomsten en onze jaarlijkse conventies; de perfecte gelegenheden voor hen om te spreken over hun activiteiten en de manier waarop zij hun center runnen.

Midas België, uw franchisegever, helpt u ook dagelijks met informatie over innovaties en ontwikkelingen op het vlak van gereedschap en producten. De sectormanagers bezoeken de Midas-garages regelmatig om de franchisenemers bij te staan met hun activiteiten, hun eventuele vragen te beantwoorden, en te helpen bij het opzetten van promo-acties in de garage.

MIDAS
in de wereld

17

Land

85%

Van franchisenemers

2612

Centra

MIDAS
In Europa

705

Centra

11

Land

Nederlands
This site is registered on wpml.org as a development site.