10.000 PERSONEN IN 11 LANDEN
MOBIVIA

Sinds haar oprichting in Frankrijk in de jaren zeventig is Mobivia (de vroegere Groupe Norauto) geleidelijk aan uitgegroeid tot een Groep van merken en bedrijven, een ontwikkelaar en verkoper van diensten voor alle automerken, en dat op internationaal niveau.

De groep bestaat uit heel gerenommeerde merken die elkaar aanvullen: Midas, Auto5, Carter-Cash, Synchro Diffusion en Norauto. Al deze bedrijven ontwikkelen zich onafhankelijk van elkaar, en bieden producten en diensten aan om een antwoord te kunnen geven op de specifieke behoeften van hun respectieve klanten.

Reeds meer dan 50 jaar staat Mobivia aan de zijde van haar klanten en ondersteunen zij mensen in hun mobiliteit; en dit ongeacht hun behoeften, middelen en de keuzes die zij maken. Mobivia wil veiligere, toegankelijkere, schonere mobiliteitsoplossingen voorstellen.
Gedreven door dit verlangen naar duurzamere en toegankelijkere vormen van mobiliteit, wil Mobivia de krijtlijnen uitzetten in een sector die snel verandert. Ten aanzien van de ecologische en sociale uitdagingen waar we voor staan, ageert de groep als een verantwoordelijke en geëngageerde onderneming. Met deze raison d’être (Opening sustainable mobility to all) wil de Mobivia Groupe een belangrijke speler zijn die een bijdrage levert aan een betere wereld van morgen.

De verschillende ondernemingen van de groep werken met elkaar samen en gaan synergieën aan (opleiding, O&O, inkoop, communicatie, enz.).

De Groep maakt het nieuwe medewerkers makkelijker om hun keuze te bevestigen, en om solide banden te smeden met externe partners: overheden, leveranciers, enz…

MIDAS
in enkele cijfers

Meer dan650

1.302 garages in 15 landen (Frankrijk, Spanje, Duitsland, België, enz.)

Meer dan400

mensen, waaronder eigen medewerkers, franchisenemers en bedienden in het hoofdkantoor van de groep

93%

een netwerk dat voor 93% uit franchisenemers bestaat.

Nederlands
This site is registered on wpml.org as a development site.